Bouw- en verbouwtrends

Recticel Insulation

Renoveren? Pak het slim aan met Recticel Insulation.


Renoveren is een goed idee. Als u het maximum uit uw investering wilt halen, is het belangrijk dat u toekomstgericht denkt. Met Recticel Insulation kiest u voor een ervaren partner en innovatieve isolatieoplossingen.

Lees reportage

Informazout

Waarom bij renovatie opnieuw kiezen voor stookolie?


Als je mazoutinstallatie aan vernieuwing toe is, of wanneer je een bestaande woning hebt gekocht met een verouderde installatie, kom je voor de keuze te staan: opnieuw voor stookolie gaan of kiezen voor een andere verwarmingstechniek?

Lees reportage

Wienerberger

Grondig gerenoveerde rijwoning in Oostende


“Klassieke gevel met een twist” ... Deze rijwoning net buiten het Oostendse stadscentrum was toe aan een grondige renovatie en visuele update.

Lees reportage

Vlaams Energieagentschap

Nieuwe slooppremie van 7500 euro in Vlaanderen.


De sloop- & heropbouwpremie kan worden aangevraagd via de webapplicatie van het Vlaams Energieagentschap. Het gaat om een eenmalige premie van 7500 euro, voor wie geen aanspraak kan maken op het btw-tarief van 6 procent in 13 Vlaamse steden.

Lees reportage

Reynaers Aluminium

Nieuwe ramen en deuren kiezen voor je renovatie doe je zo


Bij nieuwe ramen en deuren kijken we vooral naar energie-efficiëntie. Maar hoe kies je de perfecte aluminium ramen en deuren voor je renovatie uit het enorme aanbod aan mogelijkheden?

Lees reportage

VOLA

50 jaar VOLA, handgemaakt in Denemarken


In 1968 introduceerde VOLA haar iconische collectie. Dit vernieuwend concept onder de kranen werd een instant klassieker. Tijdloos en begeerd sindsdien. VOLA kan zich terecht een pionier noemen en profileert zich op deze vijf waarden.

Lees reportage

AGC Glass

Premies voor superisolerende beglazing


Het energieverbruik van een woning kan aanzienlijk verminderd worden door te investeren in beter isolatiemateriaal zoals superisolerende beglazing.

Lees reportage

OVAM

Asbest, ook in uw renovatieproject?


In een woning ouder dan 2001 bedraagt de kans om asbest aan te treffen vaak meer dan 90%. Naarmate asbesttoepassingen verouderen kunnen asbestvezels vrijkomen.

Lees reportage