Antwerpen
101 / 906

TIJDLOOS GENIETEN

Over dit project

Voor een echtpaar realiseerden we een totaalproject waar woning, interieur en tuinaanleg een coherent geheel vormen. Bij dergelijke projecten worden de opdrachtgevers maximaal ontzorgd tijdens de duur van hun project.

De woning staat te midden de velden en gaat door zijn kleur helemaal op in de omgeving. Om de tijdloosheid van het gebouw te verzekeren werd er geopteerd voor een eenvoudig, open plan met heldere ruimtes. Zo kunnen diverse kamers zonder meer een andere functie invullen.

In febr. 2016 gepubliceerd in RS wonen / modern en hedendaags.

Werkten mee aan dit project:
Architect Michaƫl Goetstouwers
Architect Nele Alaers

locatie:Berlaar, Antwerpen
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Nieuwbouw
stijl:Modern
eigensch.:

23-01-2023

Over de architect

Alaers & Partners bv
Alaers Nele
Dokter Van der Borghtstraat 3
2590 Berlaar

T 03 482 37 38

www.alaersenpartners.be
nele.alaers@alaersenpartners.be