Toegankelijk of levenslang wonen
13 / 438

INTERIEUR OOSTENDE

Over dit project

De uitdaging in dit ontwerp was ruimte te creëren in een 55m² groot appartement. Het appartement omvat een nachtgedeelte nabij de inkomzone en een leefruimte aan een volledig beglaasd terras. Een houten gebogen wand brengt beleving in de inkomzone. In de golvingen van de wand zit een deur verwerkt die toegang geeft tot het slaapvertrek. De vrije ruimte tussen wand en plafond laat daglicht tot diep in de inkomzone en slaapkamer dringen. Een zwart plafond biedt geborgenheid aan de slaapkamer en legt een visuele link tussen de functies in de inkomzone. Een houten schuifwand bakent de grens tussen leefruimte en nachtgedeelte af. Een andere houten schuifwand sluit de keuken af.

Over de architect

Egide Meertens Plus Architecten bv
Meertens Egide
Iers Kruisstraat 60
3770 RIEMST

T 012 45 30 70
M 0475 70 65 37

www.egidemeertens.be
info@egidemeertens.be