Toegankelijk of levenslang wonen
58 / 438

INCLUSIEF TOEGANKELIJKE DOKTERSPRAKTIJK

fotograaf: Leen Wouters Fotografie

Over dit project

Een oud, duf bankkantoor vormden we om naar een frisse, aangename plek voor dokter én patiënt. In deze medische praktijk zetten we opnieuw het comfort van de gebruikers voorop. Het uitgepuurde, warme ontwerp toont dat een dokterspraktijk niet clean en kil hoeft te ogen.

Alle technieken werden duurzaam vernieuwd en het interieur werd gevormd vanuit een rustgevend concept. De prikkelarme, volledig rolstoel toegankelijke omgeving van de centrale hal en wachtruimte is voorzien in 2 kleuren en duidelijk aanwezige deurgrepen. De buitenschil werd nageïsoleerd en in een nieuw jasje gestoken met prachtig bronskleurig schrijnwerk. Een echte eyecatcher

locatie:Heist-op-den-berg, Antwerpen
functie:Kantoor
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:Toegankelijk of levenslang wonen, Compact, Energiezuinig gebouw

14-09-2022

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

- volledig aanpak bouwschil
- zonnewering
- compact bouwen
- ventilatiesysteem D


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

150 m²

Ventilatiesysteem

D

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

hoogrendementsketel

Toepassing hernieuwbare energie

fotovoltaïsche zonnepanelen

Over de architect

INCLURE Architecten BV
Hoeven Wendy
Hoogstraat 2/4
3360 Bierbeek

T 0486548641
M 0486 54 86 41

www.inclure.be
wendy@inclure.be