Antwerpen
283 / 906

ROLSTOELVRIENDELIJKE WONING

Over dit project

De vrijstaande woning werd ontworpen rekening houdend met de mogelijkheid dat de bewoners ooit in een rolstoel zouden belanden. Ruime circulatieruimtes, brede doorgangen en een doordachte schakeling van ruimtes maken de woning integraal toegankelijk, doch zonder aan sfeer in te boeten. De oost-, zuid- en westgevel zijn ruim voorzien van ramen. De grote glaspartijen laten het licht tot diep in de woning toe en bieden een weids zicht op de tuin. Langsheen de eerder gesloten noordzijde wordt de achteraan op het perceel gelegen dubbele garage ontsloten. Baksteen, aluminium en vezelcementleien creƫren een uniform beeld.

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

Doordacht isoleren. Zonwering. Warmtepomp en zonneboiler.


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

290 m²

Ventilatiesysteem

C+

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

grond-water warmtepomp / zonneboiler

Toepassing hernieuwbare energie

grond-water warmtepomp / zonneboiler

E-peil

45

K-peil

36

Over de architect

Stukwerk Architecten bv
Vangansbeke Joeri
Zandbergstraat 49
2300 TURNHOUT

T 014 63 24 46
M 0496 12 47 93
F 014 63 26 46

www.stukwerkarchitecten.be
joeri@stukwerkarchitecten.be