Renovatie en uitbreiding
41 / 886

STIJLVOLLE VERBOUWING IN HOVE

fotograaf: Ellis Humblé

Over dit project

Deze mooie gelijkvloerse woning in het rustige Hove in de zuidrand rond Antwerpen werd omgebouwd tot een stijlvolle villa.

De bewoonbare oppervlakte werd vergroot door een strakke uitbreiding. Op het gelijkvloers werden enkele ingrepen gedaan om de leefruimte én de uitbreiding achteraan één geheel te doen vormen. De stabiliteitswerken werden zodanig opgevat dat er geen doorhangende balken zichtbaar zijn. Van deze ingrepen is niets zichbtbaar. Het lijkt alsof de uitbreiding er altijd geweest is. Het eindresultaat is één mooi geheel. De juiste interieur-keuzes dragen bij aan het stijlvolle geheel.

lees meer op www.benmartens.be

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

Ook op energetisch vlak werden er slimme keuzes gemaakt. De bestaande zonnepanelen bleven behouden. De gebouwschil werd vakkundig geïsoleerd. Zowel de gevel, het dak, de ramen en deuren werden voorzien van een hedendaags isolatiepakket.
...
lees meer op www.benmartens.be


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

250 m²

Ventilatiesysteem

C

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

gas

Toepassing hernieuwbare energie

PV-panelen

Over de architect

Ben Martens Architecten bv
Martens Ben
Liersesteenweg 39
2547 LINT

T 03 334 10 72
M 0495 60 17 64

www.benmartens.be
ben@benmartens.be