Renovatie en uitbreiding
80 / 915

LICHTRIJKE HERENWONING MET RUIMTELIJK GEVOEL

fotograaf: Daniel Maes

Over dit project

Dit project betreft de renovatie van een herenhuis, waarbij de nadruk lag op het opentrekken van de woning aan de achtergevel voor een grotere lichtinval, meer buitenruimte en terrassen. Door de beglaasde uitbouw op het gelijkvloers met fijne stalen profielen ontstaat er een luchtige binnen-buiten relatie. Het daggedeelte bevindt zich op het gelijkvloers met keuken, eetplaats en haardhoek, alsook op de eerste verdieping met woonplaats, ruim terras en groendak. Het nachtgedeelte op de tweede verdieping werd uitgebreid door bijkomende slaapvertrekken te creƫren in de nieuwe dakverdieping.

Over de architect

MAES Daniel
Maes Daniel
Eikeldreef 3
9830 SINT-MARTENS-LATEM

T 09 282 93 55
M 0477 30 58 09
F 09 282 93 55

www.danielmaes.be
arch.danielmaes@skynet.be