Loft of industrieel karakter
20 / 340

ROOD VLOEIEND IN ABSTRACT WIT

Over dit project

Het abstract herbouwen van een vervallen boerderijschuur zorgt voor de nodige inbreiding van het woonhuis. De nieuwe woonruimtes in rood hout vloeien tot in de schuur en openende woning naar de tuin. Bogen als vroeger ritmeren het abstracte volume. Een overdekt terras verbindt net als vroeger binnenplein met achtertuin. De stal werd gerenoveerd met zichtbare betonnen toevoegsels en doet dienst als berging, maar maakt ook toekomstige inbreiding van de boerderij mogelijk met een gastenkamer.
stabiliteit structuur

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

energiezuinige woning
definitief epb-document wordt nog afgewerkt


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

300 m²

Ventilatiesysteem

C+

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

vloerverwarming op lage temperatuur

Toepassing hernieuwbare energie

PV-panelen op hoofdwoning

Over de architect

atelier tom vanhee
Vanhee Tom
Bloemenstraat 32, verdieping 2
1000 BRUSSEL

T 0496 12 74 38
M 0496 12 74 38
F 02 245 16 18

www.ateliertomvanhee.be
tom@ateliertomvanhee.be