BEN-gebouw
32 / 215

PAVILJOENWONING MET KANTOOR

fotograaf: Nick Cannaerts

Over dit project

Typerend zijn de langgerekte luifels, imposante glasgevels en natuurstenen wanden rond een buitenkamer met een spiegelend waterpartij. Als je de site nadert geeft de villa zich maar gaandeweg bloot. Bij de toegang schermt een lange muur in donkergrijze gekloven natuursteen het gebouw grotendeels af. Een soortgelijke wand begeleidt je dan weer richting de inkom. Het is pas als je enkele stappen in die richting zet, dat je verwonderd raakt door de architectuur die zich kenmerkt door grote glasgevels, lange oversteken en aardse kleuren.

locatie:Sint-Katelijne-Waver, Antwerpen
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Nieuwbouw
stijl:Modern
eigensch.:Toegankelijk of levenslang wonen, BEN-gebouw

02-03-2021

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

warmtepomp met geothermische boringen, vloerverwarming, natuurlijke zonnewering door luifels, ventilatiesysteem D, hoge isolatiegraad


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

300 m²

Ventilatiesysteem

D

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

warmtepomp met geothermie

Toepassing hernieuwbare energie

PV panelen

E-peil

1

K-peil

30

Over de architect

SCHELLEN ARCHITECTEN BV
Schellen Reginald
Dorp 71
2820 Bonheiden

T 015 42 05 25
M 0475 28 13 49

www.schellen.be
reginald@schellen.be