Renovatie
33 / 821

WONING M

Over dit project

Een typische halfopen woning uit de jaren ‘80 wordt helemaal op maat van de nieuwe eigenaar aangepast en gepersonaliseerd. Dit resulteert in een nieuwe aanbouw aan de tuinzijde. In de tuin bevinden zich een aantal monumentale beuken. De aanbouw bestaat uit een dwarse nok op de bestaande nok waardoor in de achterbouw een grote hoogte ontstaat om veelvuldig licht binnen te brengen en om het zicht op de bomen te versterken. Op de verdieping worden de te kleine kinderkamers uitgebreid tot in deze nieuwe achterbouw. De kinderkamers hebben eveneens een doorzicht naar de tuin en hebben een karaktervolle ruimtelijkheid.

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

De voorbouwgevel werd voorzien voor de vliesgevel als zonnewering en omwille van privacy.


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

140 m²

Ventilatiesysteem

syteem D - Mechanische toevoer, mechanische afvoer

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

condensatieketel

Toepassing hernieuwbare energie

.

Over de architect

EA+ architecten en ingenieurs cvba
Van Den Broecke Stijn
Dok-Noord 4c bus 102
9000 Gent

M 0496 72 90 90

www.eaplus.eu
stijn@eaplus.eu