Renovatie
21 / 825

HET VERBOUWEN VAN EEN WONING IN GAVERE

Over dit project

De te verbouwen woning bestaat een gelijkvloers en een zolder. Op het gelijkvloers is het plan eerder klassiek opgebouwd. In het ontwerp worden de keuken en leefruimte met elkaar verbonden in een open plan.
De woning heeft een prachtig zicht op de achterliggende velden. Dit zicht zal versterkt worden door de nieuwe grote raampartijen in de achtergevel.
Op het gelijkvloers wordt er een slaapkamer voorzien en een badkamer. De bestaande zolder wordt ingericht met twee slaapkamers, een badkamer en een speelruimte voor de kinderen.

De gevelsteen zal men lichtkleurig laten kleien en de nieuwe ramen worden geplaatst in donkerkleurig aluminium.

Over de architect

Peckstadt Barbara
Peckstadt Barbara
Vossestraat 70A
9890 Gavere

T 0484036245
M 0484036245

www.bp-architectuur.com
barbara.peckstadt@telenet.be