Modern
350 / 3718

ROOM WITH A VIEW

Over dit project

Deze vrijstaande woning werd te klein en wenste men uit te breiden met een nieuwe achterbouw. In plaats van standaard aan te sluiten op de bestaande woning, werd besloten een volledig nieuw volume te bouwen, los van het bestaande gebouw maar verbonden door een volledig transparante tussengang. Daarnaast werd het zicht op de achterliggende landbouwgronden gemaximaliseerd door een grote glaspartij in de achtergeve. De nieuwe,strakke achterbouw baadt in het licht en contrasteert mooi met de bestaande, eerder traditionele woning.

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

Doorgedreven isolatie in de wanden, dak en vloer.
Driedubbele beglazing.


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

93 m²

Ventilatiesysteem

systeem D

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

hoogrendementsketel

Toepassing hernieuwbare energie

nvt

Over de architect

Architectenbureau De Lange bv ovv bvba
De Lange Kristof
Nieuwstraat 120 B
9100 SINT-NIKLAAS

T 0494 92 35 88
M 0494 92 35 88

www.kristofdelange.be
architect@kristofdelange.be