Restauratie
14 / 218

GEVELRENOVATIE VAN EEN APPARTEMENTSGEBOUW

Over dit project

De bestaande gevel, die voorzien was van een cementering, en de terrassen hadden een onderhoud nodig.
Tegelijkertijd wouden de eigenaars het gebouw een upgrade geven en een modernere uitstraling.
De volledige gevel werd bekleed met keramische tegels, dewelke in een 3D-facet structuur geplaatst werden.
De tegels werden zo gesneden dat deze geknikt uit het gevelvlak kwamen, en de plaatst boden om de bestaande bevestigingen van de ballustrade weg te werken.
Structureel werden de terrassen volledig gestript, betonrot verholpen en opnieuw voorzien van een waterdichting met terrasafwerking.

Werkten mee aan dit project:
Architect Renaat Cocquyt

locatie:Knokke, West-Vlaanderen
functie:Appartement - Loft
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:Budgetvriendelijk, Restauratie

07-01-2019

Over de architect

G4A ARCHITECTEN bvba
Stevens Gerrit
Brugsevaart 51
9030 Mariakerke (Gent)

T 09 285 88 13
M 0498 61 78 52
F 09 285 88 13

www.g4a.eu
info@g4a.eu