Budgetvriendelijk
102 / 854

WONING N & S

Over dit project

Dit project is en verbouwing van een oude schuur. Op het gelijkvloers bevindt zich een garage, inkom met toilet en vestiaire en keuken. Omdat er op het gelijkvloers niet voldoende ruimte was binnen het bestaande volume werd er voor geopteerd om het salon naar de eerste verdieping te verschuiven. De eethoek werd iets hoger op een tussenverdiep ondergebracht en zorgt voor de verbinding tussen keuken en zithoek. Een open spel van vides en gesloten ruimtes zorgt voor een prachtige ruimtelijke ervaring in deze woning.

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

Er werd een zeer performante doorlopende isolatieschil aangebracht rondom de hele woning. Aangezien het om een zeer budgetvriendelijke woning gaat werden er voor het overige geen noemenswaardige technische voorzieningen genomen om het E-peil te verlagen.


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

258 m²

Ventilatiesysteem

C

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

hoogrendements gaswandketel

Toepassing hernieuwbare energie

nihil

Over de architect

HAMBLOK-PISSENS architecten bvba
Hamblok Evelyne
Opwijkstraat 16
9280 LEBBEKE

M 0475 62 10 64

www.hamblokpissens.be
evelyne@hamblokpissens.be