Kantoor
37 / 175

KANTOOR MET HUISELIJKE ALLURES ÉN GLIJBAAN

fotograaf: Jeroen De Vroede

Over dit project

Het kantoorgebouw is opgetrokken als een gemengde staal/houtskeletbouw. Het gebouw moest met slechts 1 gevel opvallen in al zijn eenvoud, maar vooral door zijn speelsheid.
Er is gekozen voor een translucide gevel met veel glas en wit gelakte aluminium lamellen.
Aangezien werkplekken maar al te vaak een saaie bedoening zijn straalt het kantoor een warme, huiselijke sfeer uit. Het voornamelijk witte interieur wordt gebroken door houten accenten, een zwarte eerste verdieping en gouden accenten. De blikvanger is ongetwijfeld de witgelakte glijbaan.

locatie:Buggenhout, Oost-Vlaanderen
functie:Kantoor
type:Nieuwbouw
stijl:Modern
eigensch.:Houtskeletbouw

19-09-2018

Over de architect

aabbeele | mmoernaut architecten
Van den Abbeele An
Kerkstraat 31
9255 BUGGENHOUT

T 052 25.51.30
M 0478 729 680

www.aa-mm.be
an@aa-mm.be