Renovatie en uitbreiding
103 / 856

VERBOUWING T.-L.

Over dit project

Eerlijk materiaalgebruik en een rijke daglichtinval, dat is de rode draad doorheen de renovatie van deze rijwoning. Een oude achterbouw maakte plaats voor een nieuwbouwvolume waarin keuken en eethoek een plaats kregen. Een overdekt terras vervolledigt het bouwprogramma. Een gevelbreed raam en een lichtstraat op de grens tussen oud en nieuw halen maximaal licht binnen. Een opvallende, witte keukenwand en dito eiland reflecteren het licht en versterken het ruimtegevoel. Dat centrale gegeven in de ruimte wordt omringd door sobere, eerlijke materialen.

locatie:Grimbergen, Vlaams-Brabant
functie:Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning
type:Renovatie en uitbreiding
stijl:Modern
eigensch.:

29-08-2018

Over de architect

Egide Meertens Plus Architecten bvba
Meertens Egide
Iers Kruisstraat 60
3770 RIEMST

T 012 45 30 70
M 0475 70 65 37

www.egidemeertens.be
info@egidemeertens.be