Antwerpen
125 / 969

KLAAR VOOR DE OPGROEIENDE KINDEREN IN HUIS...

fotograaf: Bart Gosselin

Over dit project

De statige herenwoning in het centrum van Antwerpen beantwoordt nog niet volledig aan de noden van de bouwheer. De verbouwing omvat de inrichting van 2 nieuwe badkamers en een nieuwe keuken. Aangezien de bestaande 'footprint' van de stadswoning niet kan gewijzigd worden, dient de uitbreiding in de hoogte te gebeuren. Dit biedt tevens de mogelijkheid om de volledige achtergevel te isoleren en in te pakken in een houten gevelbekleding. Voor de binnenafwerking van de nieuwe badkamers en keuken wordt geopteerd voor een gietvloer (wit). De badkamermeubels en het keukenwerkblad zijn uitgevoerd in witte Corian.

Over de architect

Architectuurbureau alexAnder janssens bvba
Leenaards Barbara
Bosstraat 109
2850 Boom

T 03 457 07 17
M 0478/37.71.05
F 03/457.07.18

www.architect-aj.be
info@architect-aj.be