Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning
208 / 1080

WONEN IN DE LENGTE

fotograaf: Alexander Van Steertegem

Over dit project

Het gelijkvloers van deze smalle rijwoning wordt zoveel mogelijk open gemaakt, zodat de ruimte er ten volle benut kan worden en een zicht naar de tuin mogelijk wordt. Het raam in de achtergevel kan volledig opengeschoven worden, zodat een maximaal contact met terras en tuin kan ontstaan.

Een transparante wand met leggers werkt als barrière tussen leef- en functionele ruimtes, zonder dat hierdoor ingeboet wordt aan openheid. Meubels worden als het ware als losse objecten in deze wand geschoven, en enkele vaste panelen op strategische plaatsen bepalen de doorkijk en de manier waarop de wand gebruikt kan worden.

Werkten mee aan dit project:
Ir. Architect Veerle Putzeys

Over de architect

ZIN-architecten
Van Steertegem Alexander
Senecaut Koen
Vaartdijk 3 bus 402
3018 Leuven

M 0473 46 71 23

www.zin-architecten.be
info@zin-architecten.be’