738 / 4117

DUBBELHOOG ZICHT OP TUIN

fotograaf: Koen Senecaut

Over dit project

Binnen de de context van de lintbebouwing, de strikte stedenbouwkundige voorschriften en de parkeerverordening realiseren we een nieuwbouwwoning die op een doordachte manier met deze randvoorwaarden omgaat.

Garage en inkom worden op het gelijkvloers georganiseerd, en via een van daglicht voorziene traphal wordt de leefruimte toegankelijk gemaakt. Een geaccentueerde raamkader in de voorgevel kadert het straatbeeld en de tegenoverliggende boom, en aan de tuinzijde biedt een dubbelhoge keuken en eethoek een ruim zicht op de achtertuin. Een bureautablet bevindt zich op de grens van het niveauverschil, en richt zich eveneens naar dit zicht.

Over de architect

ZIN-architecten
Van Steertegem Alexander
Senecaut Koen
Vaartdijk 3 bus 402
3018 Leuven

M 0473 46 71 23

www.zin-architecten.be
info@zin-architecten.be’