Antwerpen
138 / 970

BIO-ECOLOGISCHE VERBOUWING VAN EEN HOEVE

Over dit project

Een oude hoeve, zonevreemd gelegen in bosgebied, wordt volledig verbouwd op bio-ecologische wijze. Een uitbreiding kwam niet voor vergunning in aanmerking, dus wordt er maximaal gebruik gemaakt van de bestaande structuren die een grondige planwijziging doorgaan.
Het oude woongedeelte zal enkel dienst doen voor de slaapvertrekken en badkamers, terwijl de schuur in gebruik wordt genomen als leefruimte. Achterbouw en overdekt terras worden getransformeerd naar een open leefkeuken. De schuur wordt gedeeltelijk voorzien van een kelder over halve diepte, om duurzame technieken te installeren, waarboven een duplex ontstaat a

Over de architect

g2architecten bvba
Gebruers Gregory
D'hooghe Sarah
Verbrandendijk 58/0001
2070 Zwijndrecht

T +3237460481
M +32475564419

www.g2architecten.be
info@g2architecten.be