Architectenbureau Nele Wenes bvba

West-Vlaanderen, Modern
6 / 616

METAMORFOSE VOOR RIJWONING

fotograaf: Nele Wenes

Over dit project

Eerlijk materiaalgebruik en een rijke daglichtininval vormen de rode draad doorheen de gelijkvloerse renovatie van deze rijwoning. Een oude achterbouw moet plaatsmaken voor een nieuwbouwvolume waarin de eethoek en living een plaats krijgen. Om de vrije doorgang naar de tuin te behouden wordt het volume niet over de volledige breedte gebouwd. Dit biedt de mogelijkheid om op de zijgevel een houten blokraam te creƫren dat het ritme van de zichtbare dakstructuur volgt om op die manier veel licht binnen te halen.

Werkten mee aan dit project:
Interieurarchitect David Adam

Over de architect

Architectenbureau Nele Wenes bvba
Wenes Nele
Vrijheidstraat 7
8560 WEVELGEM

T 0486 57 71 87
M 0486 57 71 87

www.nelewenes.be
info@nelewenes.be