Modern
225 / 3718

ARCHITECTENWONING

fotograaf: Steven Massart

Over dit project

Deze architectenwoning is gelegen op een hoekperceel in de groene omgeving van de Maasvallei. De sprekende, genuanceerde rode baksteen in combinatie met de zwarte aluminium-gevelkleding resulteert in een mooi contrast.

De voorzijde en rechterzijgevel van de woning zijn gesloten ten opzichte van de omgeving, zodat de privacy bewaard blijft. Een deel van de voorgevel doet tevens dienst als tuinmuur.

Binnen heeft de woning door zijn ruime raampartijen, vide en dakpatio veel lichtinval.
Bovendien zorgt de praktische indeling ervoor dat er geen ruimte verloren gaat en geeft het de bewoners een optimaal wooncomfort.

locatie:Maaseik, Limburg
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Nieuwbouw
stijl:Modern
eigensch.:Energiezuinig gebouw

19-12-2017

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

voldoende geïsoleerd (12cm)
vloerverwarming in hele woning op lage temperatuur (aardgas)
E-peil: blowerdoortest


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

275 m²

Ventilatiesysteem

systeem D

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

condenserende gasketel

Toepassing hernieuwbare energie

voorziening warmtepomp

E-peil

64

K-peil

35

Over de architect

STUDIO SEGERS ARCHITECTEN
Segers Raf
Plantage 22
3680 Maaseik

www.studiosegers.be
raf@studiosegers.be