Antwerpen
104 / 963

WONING MV

Over dit project

Op een breed en groen perceel werd de vraag gesteld door de opdrachtgever een woning te voorzien voor het gezin, alsook voor het kantoor. Het was een specifieke vraag om de woon- en werkruimtes van elkaar gescheiden te houden, alsook er voor te zorgen dat er vanuit de praktijk geen inkijk was op de privatieve buitenruimte van het gezin.

Een grijs genuanceerde handvormsteen, samen met het donker grijs geanodiseerde aluminium buitenschrijnwerk, zetten deze integratie in de omgeving verder, door verwering van de natuur, toe te staan binnen het vooropgestelde kleurenpallet.

Werkten mee aan dit project:
Architect Jeroen Geys

locatie:Mol, Antwerpen
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Nieuwbouw
stijl:Modern
eigensch.:

23-11-2017

Over de architect

ZAMAN Matthias
Zaman Matthias
Koewacht 18
9190 Stekene

T 0495178869
M 0495 17 88 69

www.matthiaszaman.be
info@matthiaszaman.be