Budgetvriendelijk
105 / 856

GESTAPELDE EENGEZINSWONINGEN

Over dit project

Op een perceel van 7,5m breedte zijn 2 woonunits ontworpen met een afzonderlijke inkom. Het dakvolume maakt een overgang tussen de bestaande aanpalende woningen. De uitsnijdingen geven extra licht door middel van een patio aan de leefruimtes in de woningen.
Op het gelijkvloers is er een woning met 2 slaapkamers en een ruime leefruimte met open keuken voorzien van daklicht en een patio.
De verdieping is zo open mogelijk gehouden en heeft een doorkijk van ramen aan de straatzijde, waarvan de insprong zicht op het natuurgebied geeft, en de hoek-raampartij aan de achtergevel, voorzien van een schuifraam om naar het dakterras met groendak te gaan.

Over de architect

G4A ARCHITECTEN bvba
Stevens Gerrit
Brugsevaart 51
9030 Mariakerke (Gent)

T 09 285 88 13
M 0498 61 78 52
F 09 285 88 13

www.g4a.eu
info@g4a.eu