OFFICEU Architects bv
2 / 2

EEN VERTICAAL LANDSCHAP

fotograaf: OFFICEU architects

Over dit project

Kwalitatieve leefruimte en contact met de tuin waren de uitgangspunten voor dit ontwerp voor de verbouwing en uitbreiding van een herenhuis.

Door de toevoeging van een houten glasvliesgevel aan de tuinzijde worden de verschillende woonruimtes onderling met elkaar verbonden en worden nieuwe woonruimtes toegevoegd, elk met hun eigen belevingswaarde. Het schept de mogelijkheid om op elk gewenst moment uit het eigenlijke woonvolume te stappen in een ruimte die zowel binnenruimte is als buitenruimte waarbij het contact met de tuin op elke verdieping voelbaar is. Een verticaal landschap als woonbeleving.

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

/


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

164 m²

Ventilatiesysteem

C+

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

gascondensketel

Toepassing hernieuwbare energie

/

Over de architect

OFFICEU Architects bv
Maes Pieter
Paleizenstraat 153
1030 Schaarbeek

T 02 244 44 37
M 0479 27 41 39

www.offic.eu
info@offic.eu