Antwerpen
260 / 969

CENTRALE VIDE

fotograaf: F.C. Lama

Over dit project

De nieuwe uitbreiding aan de achterzijde van de woning strekt zich uit over anderhalve verdieping, waarbij een ruime vide zorgt voor contact tussen de leefruimte op de 1ste verdieping en de nieuwe leefkeuken op het gelijkvloers.
Er wordt geopteerd voor een glazen borstwering op de 1ste verdieping, om enerzijds het licht van de ramen in de achtergevel optimaal tot diep in de woning binnen te trekken en anderzijds om ervoor te zorgen dat het contact tussen leefruimte, bureau en leefkeuken wordt geoptimaliseerd.
De vide wordt gecreeƫrd door in de bestaande woning, een deel van de betonnen vloerplaat boven gelijkvloers weg te breken.

Over de architect

Architectuurbureau alexAnder janssens bvba
Leenaards Barbara
Bosstraat 109
2850 Boom

T 03 457 07 17
M 0478/37.71.05
F 03/457.07.18

www.architect-aj.be
info@architect-aj.be