Antwerpen
296 / 969

BERGHOEVE

fotograaf: Verdickt & Verdickt ARCHITECTEN, At Home Publisher

Over dit project

De langgevelhoeve is gelegen in een agrarisch landschap. De verschijningsvorm en de betekeniswaarde van de karaktervolle hoeve in de landelijke omgeving vormden het uitgangspunt voor de realisatie van een hedendaagse woonbeleving die zich als een evidentie in de omgeving nestelt. De opdracht bestond erin het interieur te openen naar de omliggende weilanden met behoud van de authentieke raamindeling en de privacy van de woning ten opzichte van de naastgelegen stoeterij te garanderen. Door de kopse gevel van het voormalige woongedeelte te slopen en te vervangen door een teruggetrokken en beglaasde gevel ontsproot een kwaliteitsvolle buitenkamer

Werkten mee aan dit project:
Architect Carl Verdickt

locatie:Balen, Antwerpen
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:Restauratie

29-11-2016

Over de architect

VERDICKT & VERDICKT ARCHITECTEN CVBA
Verdickt Nico
Oudesteenweg 87.03
2060 ANTWERPEN

T 03 233 83 51
M 0475 36 63 60
F 03 233 83 52

www.verdicktenverdickt.be
nico@verdicktenverdickt.be