BEN-gebouw
65 / 187

BEN-ARCHITECTENKANTOOR

fotograaf: Hugo Van Beveren

Over dit project

De groei van ons kantoor en de zoektocht van een betere zichtbaarheid maken dat we gloednieuw kantoor bouwden in de bedrijvige kern van Lint. Het kantoor is Bijna-EnergieNeutraal, beschikt over een eigen parking en een aangename buitenruimte.
Er werd geïnvesteerd in een goede isolatie en luchtdichtheid. De verse lucht wordt geleverd door een ventilatiesysteem D en de verlichting is van het zuinige LED-type. De weinige nodige energie wordt geleverd door een warmtepomp. De elektriciteit hiervoor wordt geleverd door zonnepanelen.

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

Er werd geïnvesteerd in een goede isolatie en luchtdichtheid. De verse lucht wordt geleverd door een ventilatiesysteem D en de verlichting is van het zuinige LED-type. De weinige nodige energie wordt geleverd door een warmtepomp. De elektriciteit hiervoor wordt geleverd door zonnepanelen.


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

100 m²

Ventilatiesysteem

D met warmterecuperatie

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

vloerverwarming en lucht-water-warmtepomp

Toepassing hernieuwbare energie

PV-panelen

E-peil

3

K-peil

20

Over de architect

Ben Martens architecten bvba
Martens Ben
Liersesteenweg 39
2547 LINT

T 03 334 10 72
M 0495 60 17 64

www.benmartens.be
ben@benmartens.be