Renovatie en uitbreiding
433 / 886

ZWARTE DOOS

Over dit project

Creƫren van verbinding tussen hobby-atelier en woonruimte.
De architecturale oplossing is in de eerste plaats ruimtelijkheid beklemtonen : een dubbelhoog volume met glazen achtergevel.
De zwarte doos, 'a room with a view' biedt uitzicht op vijver en tuin, en vormt een scharnierpunt van de woning.
De beperking van en tuin met grote niveauverschillen leidt tot een zeer specifieke en architecturaal waardevolle invulling.
Het eindresultaat is meer dan de optelling van een aantal functionele en architecturale factoren. Het resulteert in de opwaardering van een reeds kwalitatieve hoogwaardige woning.

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

extra performante isolatie wanden, ramen, vloeren en dak


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

240 m²

Ventilatiesysteem

nvt

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

gasverwarming

Toepassing hernieuwbare energie

fotovoltaische panelen, zonneboiler

Over de architect

architekt Moniek Motmans
Motmans Moniek
Zwarte Duivelsstraat 31
3545 Halen

T 0479789923
M 0479 78 99 23

info@mm-architectuur.be