Restauratie
54 / 218

WONING PDC

fotograaf: BUYSE SEGHERS ARCHITECTEN

Over dit project

Van een vervallen herenhuis worden alleen de statige voor- en zijgevel bewaard en hersteld. De bestaande achterbouw wordt afgebroken en vervangen door een nieuw volume dichter bij de perceelgrens. De achtergevel van het hoofdhuis en de nieuwe achterbouw krijgen een open gevel bestaande uit opeenvolgende portieken die aansluiting vinden bij de bestaande ramen van het huis. Het verhoogde terras vormt een afgeboorde buitenkamer die de warmte en zon capteert en zicht biedt op de lager gelegen tuin.

locatie:Vinderhoute, Oost-Vlaanderen
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Renovatie en uitbreiding
stijl:Traditioneel
eigensch.:Restauratie

21-12-2015

Over de architect

BUYSE SEGHERS ARCHITECTEN BVBA
Seghers Bram
Appensvoordestraat 161 A
9920 Lievegem

T 09 335 84 63
M 0486 30 97 44
F 09 370 84 63

www.bsarchitecten.com
info@bsarchitecten.com