JACOBS ARCHITECTENBUREAU BVBA
1 / 4

WONING + ARCHITECTENKANTOOR

fotograaf: Timothy Jacobs

Over dit project

Dit project is een nieuwbouw, maar als uitbreiding tegen een bestaande woning met -te klein geworden- architectenbureau aangebouwd. De nieuwbouw omvat een architectenbureau en een woning, inhoudelijk volledig van elkaar gescheiden, maar opgevat als 1 bouwvolume.
De oriƫntatie, de ruimtelijke beleving en de zoektocht naar de gewenste lichtinval/zontoetreding zijn cruciaal geweest bij dit (lage-energie)ontwerp. Alle leefruimtes zijn zuid georiƫnteerd; de zitruimte bevindt zich op de verdieping, omwille van het fantastische, weidse uitzicht.
De woning en kantoor zijn via een sas gescheiden, voor een optimale privacy.

Over de architect

JACOBS ARCHITECTENBUREAU BVBA
Jacobs Luc
Kerkstraat 114
9890 Gavere

T 09 384 42 40
F /

www.jacobsarchitectenbureau.be
info@jacobsarchitectenbureau.be