ANTE ARCHITECTEN BVBA

Oost-Vlaanderen, Renovatie en uitbreiding, Modern
109/178

BE

fotograaf: Jean Godecharle

Over dit project

Een gezamenlijk ontwerp voor 2 aanpalende herenwoningen, deel uitmakend van een beschermd dorpsgezicht, maakte het mogelijk om voor beide woningen een ruime tuin, gezamenlijke carport en tuinberging te voorzien rekening houdend met de noodzakelijke uitbreidingen.

De 1ste woning werd volledig gerenoveerd, exterieur en interieur.

De 2de woning kreeg een nieuwe uitbreiding met ruime woonkeuken, berging en zwemvijver. De uitbreiding en de bestaande achtergevel omsluiten een binnenpatio.
Aan de tuinzijde werd de uitbreiding voorzien van een overdekt terras, gelegen aan de zwemvijver. Door toepassing van de ART-line profielen kunnen beide gevels van het nieuwe volume volledig worden opengeschoven, waardoor patio, binnenruimte en tuin naadloos in elkaar overgaan en men in de zomer het gevoel krijgt in een buitenruimte te vertoeven.

Over de architect

ANTE ARCHITECTEN BVBA
Noens Anne-Mie
Stationsstraat 76
9100 SINT-NIKLAAS

M 0475 64 23 01
F 03 789 99 67

www.ante-architecten.be
info@ante.be