BVV architecten

Vlaams-Brabant, Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning
115 / 161

VERBOUWING WONING

fotograaf: www.fotovanhuffel.be

Over dit project

Het hoofdvolume voor deze verbouwing werd helemaal ontmanteld zodat enkel het omhulsel en enkele steunmuren overbleven. De bestaande bakstenen wanden werden schoon gemaakt en het houten spant werd behandeld. De nieuwe invulling laat het volume gedeeltelijk open tot aan de nok zodat spectaculaire perspectieven ontstaan.
Er werd gekozen voor warme materialen in contrast met de stalen accenten.
Om de tuin makkelijker bereikbaar te maken werd op voorstel van de architecten een doorsteek, een 'binnenstraat', gemaakt. De tuin is zuid gericht. Een uitbouw doet dienst als balkon en zonluifel.

Werkten mee aan dit project:
Architect Ingrid VAN VLASSELAER

Over de architect

BVV architecten
Boyen Luc
Genninckstraat 4
3190 Boortmeerbeek

T 016 60 56 38
F 016 60 28 60

www.bvv.be
archi@bvv.be