Architectuurburo Rogiest-Tack

West-Vlaanderen, Modern
492 / 616

OUD OVER NIEUW

Over dit project

Het hoofdvolume van de bestaande woning werd zoveel mogelijk gespaard en staat als een overkoepelende constructie boven de nieuwe invulling van de woning, die naar achteren geschoven werd om een overdekte inkom te realiseren. De raamschoten van de bestaande raamopeningen werden uitgebroken en verhouden zich nu als portieken uitgevend op deze inkompartij. Aan het interieur van de woning werd meer ruimtelijkheid geboden door het gebruik van een open planindeling en het creƫren van relaties tussen de verschillende leefzones via vides en plafondhoge deuren.

Over de architect

Architectuurburo Rogiest-Tack
Rogiest Denis
Gistelsteenweg 161
8490 Jabbeke

M 486 878 802
F 050 81 17 55

www.architectuurburort.net
architectuurburort@skynet.be