Burobill
5 / 5

HYDRAULIQUE

fotograaf: Burobill

Over dit project

Bij deze triplex-woning is geopteerd om de zon zo diep mogelijk in de woning te brengen en om zoveel mogelijk ruimtelijk relaties te bekomen tussen de oorspronkelijk aanwezige ruimtes. De originele stucplafond worden terug zichtbaar gemaakt. The cube -het hart van de woning- bevestigt de ruimtelijke samenhang met zichten doorheen glaspartijen naar de andere ruimtes.

Werkten mee aan dit project:
Architect Kristien VANMERHAEGHE
Architect Lien MOENS

locatie:Sint-Joost-ten-Node, Brussel
functie:Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:Budgetvriendelijk, Compact

Over de architect

Burobill
Geens Peggy
J.W.wilsonstraat 11
1000 BRUSSEL

T 022198290
M 0477 99 66 51

www.burobill.be
peggy@burobill.be