Blockoffice-architecten

Andere
3/30

RENOVATIE LOFT IN RIJKSMONUMENT

fotograaf: David Wagelmans

Over dit project

Dit project betreft de realisatie en inrichting van een woonunit in een Rijksmonument te Vaals. Er werd een totaalconcept bedacht, inclusief het ontwerp van al het maatmeubilair. Er werd gestart vanaf een bijzonder summiere basis. De bestaande context stond vast en liet nagenoeg geen ingrepen toe in de buitenschil. Het creƫren van een centrale vide en lichtstraat boven de traphal zorgen echter voor een rijkelijke lichtinval en een grote interne belevingswaarde. De woning getuigt van een hedendaagse, doch warme woonsfeer, door het toepassen van een homogeen materialenpallet dat harmonisch op elkaar is afgestemd.

Werkten mee aan dit project:
Architect Dave Grosemans

locatie:Vaals, Andere
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:Restauratie

Over de architect

Blockoffice-architecten
Standaert Frederik
Keibergstraat 6
3540 Herk-De-Stad

T 0486 51 40 89
M 0486 51 40 89

www.blockoffice.be
frederik@blockoffice.be