Atelier 4 Architecten bvba

Appartement - Loft, Traditioneel
11/37

STRATEGISCH STEDELIJK WOONPROJECT

fotograaf: Atelier 4 Architecten bvba

Over dit project

Dit project behelst enerzijds de renovatie en reconversie van de oude maalderijtoren als stille getuige van haar woelige geschiedenis. Anderzijds het passend gestalte creëren aan een reeks nieuwbouwwoningen die de plek zijn schaligheid en een meerwaarde als identificeerbare woonplek aan de rand van Brugge geven.
Een verhoogd plein waaronder een halfondergrondse open parking vormt de draaischijf voor oud en nieuw. Deze esplanade wordt een groen plein bovenop de parkeerzone met een stedelijk karakter voor de woontoren en de nieuwe woningen aan de overzijde, dit in tegenstelling met de privé-tuintjes en speeltuin op straatniveau.

Over de architect

Atelier 4 Architecten bvba
Van Driessche Peter
De Baere Mita
Blekersdijk 33
9000 GENT

T 09 223 70 05
M 0477 20 68 96
F 09 223 36 23

www.atelier4.be
peter.van.driessche@atelier4.be